Om oss

Dagens Verklighet är en objektiv och politiskt oberoende nyhetsleverantör som grundades den 14 november 2015. Sedan dess har vi på redaktionen arbetat dygnet runt för att våra läsare skall få möjlighet att ta del av de nyheter som spelar roll ur ett större perspektiv.

Vi lägger stor vikt i att presentera nyheter för våra läsare med trovärdiga källor vilket innebär att vi alltid hänvisar till vart vi funnit den information som används i artikeln ifråga. På så vis ger vi våra läsare möjligheten att själva läsa, analysera och källkritisera de nyheter vi förmedlar.

Dagens Verklighet söker ständigt bland nyheter som de största nyhetsaktörerna aktivt väljer att inte rapportera om, för att våra läsare sedan skall kunna ta del av dem. Parallellt med detta rapporterar vi även om nyheter som ni kan finna hos stora massmediala nyhetsaktörer då nyheter som spelar roll även går att finna där, för den som letar. Men hos oss behöver ni inte leta bland irrelevanta chockrubriker, vi letar åt er för att sedan sammanställa de viktigaste nyheterna här på Dagens Verklighet.

 

Dagens Verklighet är ett projekt som befinner sig i en expansionsfas vilket innebär att vi idag aktivt söker fler talangfulla skribenter som brinner för att skriva nyheter, i alla kategorier, ur ett oberoende och objektivt perspektiv med källkritik som ett genomgående tema. Läs mer om detta under fliken ‘Arbeta med oss’.