Dagens Sammanfattning 11/4 – Kvinna kräver kompensation för toapapper

Pappret på bilden är inte pappret artikeln handlar om.

 

Dagens Sammanfattning.
Tio slumpmässigt utvalda händelser från det gångna dygnet i Sverige, 11/4.

Klicka på nedanstående händelser för att läsa mer om dem på polisens hemsida.

Dagens utvalda händelse följer nedan.

Kvinna kräver kompensation för toapapper

 

De första 17 gångerna lät företaget kvinnan från kil reklamera toalettpappret utan några problem. Men den 18:e gången valde företaget att neka att kompensera kvinnan ännu en gång. Kvinnan tyckte att telefonisten var otrevlig, hon kände sig kränkt och valde att anmäla företaget till allmänna reklamationsnämnden.

Märkligt nog valde kvinnan att fortsätta köpa toarullarna, trots att de inte uppfyllde hennes hennes krav. Enligt henne själv gjorde hon detta för att stödja en lokal fotbollsklubb som sålde produkten.

”Visst, det går väl bra att torka sig i ändan om det är så, men kvaliteten är inte bra. Det var som en utbuktning i det pappret jag fick senast. Om jag byter leverantör kan jag inte längre gynna föreningen”, säger kvinnan när hon talar ut till Mariestads-Tidningen.

Hon kräver nu att företaget kompenserar henne, bland annat med varucheckar.

Källor:
Polisen.se
Göteborgs-posten